torstai 8. marraskuuta 2018

Meidän arki


Heippa!


Yhteistä arkea ollaan opeteltu nyt kuukauden verran. Mukaan mahtuu tietysti ihania ja vähemmän ihania hetkiä. Oz on pääsääntöisesti todella tyytyväinen ja reipas nuori mies, mutta osaa ilmaista kun äitillä kestää liian kauan antaa ruokaa.
Öisin herätään syömään noin 2 kertaa ja nukutaan jopa 5 tunnin pätkiä. Oz nukkuu omassa pinnasängyssä meidän vieressä tai sitten meidän kanssa sängyssä.

Käytiin juuri neuvolassa ja lääkärissä perus tarkistuksissa ja poitsu on saanut kerättyä painoa loistavasti! Nyt meillä painetaan 4970g ja ollaan 55cm pitkiä! Koon 50 bodyt saa siis siirtää jo pois ja ottaa isompia käyttöön.


Ristiäisiä kovasti suunnitellaan! Pidämme ne Nastolan seurakuntatalolla, koska meille ei tosiaan kotiin mahdu niin paljoa vieraita. Hieman ehtinyt tässä jo stressin poikastakin hankkia tässä ja yritän itse hoitaa/leipoa mahdollisimman paljon. Onneksi Oz on näin tyytyväinen ja viihtyy myös yksin leikkimatolla, että onnistun leipomaan siinä sivussa.

Ikää on nyt hieman yli kuukausi ja jalat + kädet vispaa kovaa kyytiä. Katse kiinnittyy ja seuraa ihmisiä, valoja ja Jorppe. Suusta tulee paljon jokellusta ja juttua.


Meidän arki pyörii siis todella kivasti ja etenkin viikonloppuisin ehditään viettää aikaa perheenä kun Tonikin on kotona enemmän. Oma vointi on myös hyvä synnytyksen jäljiltä ja pitkäkin lenkit ja sali treenit onnistuu jo heittämällä.

Tässä lyhyet kuulumiset. Kirjoittelen taas ristiäisten jälkeen lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti